Referenciák

https://www.facebook.com/nemzetkozi.koltoztetok/reviews

http://www.nemetorszagi-magyarok.de/nemetorszag/szallito-koltozteto/nemzetkozi-koltoztetok

David Bencsik ajánlja: Nemzetközi Költöztetés.
Július 15. ·
Korrekt, felkészült, udvarias és professzionális szolgáltatás. Gondos felrakodás, lerakodás, megbízható szakemberek, megbízható vállalkozás. Köszönjük!

Alexandra Éva Kónya · Freiburg im Breisgau
Nekünk Magyarországról hozták ki a 4 elemből álló szekrénysort, hűtőszekrényt, sarokülőgarnitúrát+fotel. Gyors,precíz, megbízható, barátságos csapat. Fantasztikus profi amit ők csinálnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Köszönjük a munkátok.

Attiláné Kisbodri
Mindenképpen csak ajánlani tudom a cég szolgáltatását. Nagyon segítökész ,barátságos , pontos és korrekt társaság. Ezúton is köszönjük!

Gyors es megbizhato szallitas kedvezo aron.
Beküldte gykoch – k, 07/01/2014 – 14:04
Münchenböl Pecsre szallitattam par butort es konyhai berendezeseket a fenti ceggel. A szallitas idopontjaval kapcsolatban nagyon rugalmasak voltak, mindent gondosan ki- es bepakoltak, igy semmi sem serult meg. Az ar is kedvezo volt, a szallito ceget csak ajanlani tudom mindenkinek.

Zökkenőmentes és megbizható költöztetés Stuttgart-Budapest
Beküldte Flora B. – szo, 08/23/2014 – 11:04
Egy másik szállitó teljesen cserben hagyott engem. Kovács Jánost felhívtam és azonnal jött értünk Stuttgartba és biztonságosan elvitt minket Budapestre. Nagyon segítőkész volt az egész úton – mindenkinek ajánlom a szolgáltatását. Nagyon örülök neki, hogy végül ö segített nekünk. Ha valaki személyesen akar velem a szolgáltatásárol beszélni, irhat nyugottan privátban!

Költöztetés Budapest-Kraichtal(BW)
Beküldte star70 – szo, 09/20/2014 – 17:14
Rugalmas nagyon segítőkész,minden épségben megérkezett.Az utazás során előre jelezte mikorra várható!!!Ajánlom mindenkinek!!!

Ajánlom! +++++
Beküldte nagynadorkata – p, 10/31/2014 – 08:31
A költöztető cég megbízható, rugalmas, és pontos. Budapest mellől szállíttattunk Bajorországba és Baden-Württembergbe. Minden épségben és hamar ideért. A kommunikáció és udvariasság is tízpontos! Bárkinek szívesen ajánljuk!

Költözés
Beküldte pinti – k, 11/04/2014 – 06:59
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Kapcsolattartás szuper. Pontosak, rugalmasak, megbízhatóak, precízen pakolnak, mindenünk épségben odaért. És még egy lényeges, hogy az ár nagyon kedvező.

Költöztetés Schwäbisch Hall-Pilisvörösvár
Beküldte ekidoki – h, 11/24/2014 – 11:39
Pontos,megbízható,gyors.A dolgaink sérülésmentesen és időben megérkeztek.Roppant precízen dolgoznak és az ár is korrekt volt.Mindenféleképpen csak ajánlani tudom Őket!Már az e-mailben történő kapcsolatfelvétel kapcsán is udvariasságot tapasztaltam,ellentétben más szolgáltatóval.Ha legközelebb költöznék,biztos,hogy ismét Őket hívnám.

kiemelkedő szolgáltatás
Beküldte keva246 – sze, 11/26/2014 – 14:31
Én speciel csak azért regisztráltam ide, hogy értékelhessem a szolgáltatást, ugyanis amikor szolgáltatókat keresek, sokat számít, hogy milyen tapasztalatokat olvasok. Érdről utaztam egészen a holland tengerpartig, Katwijk-ig velük, az összes cuccommal. Kiemelkedő szolgáltatásban volt részem. Minden pontosan (!) úgy és akkor történt, ahogy megbeszéltük. A dolgaimra úgy vigyázott, mintha a sajátja lett volna. Körültekintő, felelősségteljes és biztonságos költöztető, mindenkinek bátran ajánlom.

Kiváló szolgáltatás
Beküldte Jhorvath – v, 01/25/2015 – 10:00
Konstruktív fuvarszervezés, közvetlen/gyors kapcsolattartás, figyelmes és tudatos rakodás. Ehhez még plusz, hogy szimpatikus emberekről van szó, ami bizalom szempontból nem elhanyagolható. Ár/érték arány kiváló, bármikor újra vásárolom, ha szükség lesz rá :).

Bajorországból költöztünk
Beküldte labazs – cs, 07/02/2015 – 21:56
Bajorországból költöztünk Érdre, nagyon megbízható, udvarias kiszolgálásban volt részünk. A megbeszélt időpontban érkeztek, a bútoraink épségben, szintén az előre jelzett időben rendben megérkeztek, az ár korrekt. Mindenkinek bátran ajánljuk, maximálisan elégedettek vagyunk!

Katalin Daruné Petrovics
Midenkinek csak ajánlani tudjuk a céget!Kedvesek,pntosak készségesek és megbizhatóak!Még egyszer köszönjük a segitséget!

Melinda Bocskor-Balogh
Csak ajánlani tudom! Náluk az árak is a földön járnak….
Mindezek mellett pontosak, gyorsak!!! Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással! Köszönjük!

Tamás Réti
Megbízható, udvarias, készséges csapat. Köszönjük a pontos teljesítést. Mindenkinek ajánlani tudjuk.

Agnes Berta-Antalics
Teljesen elégedett voltam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden a megbeszéltek szerint zajlott gyorsan és fájdalommentesen. smile hangulatjel

Pétervári Kinga
Sziasztok! Mindenkinek tudom ajánlani. Nekünk a múlt hétvégén szállítottak, nagyon meg voltunk elégedve! Köszönjük!

Elvira S Tóth
Rugalmas, megbízható és precíz kis csapat! Csak ajánlani tudom őket! wink hangulatjel

Márta Bosiljkov
Gyors és megbzhatóak !!!
Mindenkinek tudom ajánlani !!

Zsolt Németh
Minden pontosan a megbeszéltek szerint zajlott, a bútorok épségben, sértetlenül megérkeztek. Köszönjük!

Marika Makkosne
Sziasztok!Mi is igénybe vettük a szolgáltatást,nagyon meg voltunk velük elégedve.Gyors és megbízhatóak!Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Brigi Babi
Nagyon szépen köszönöm! Ajánlani tudom mindenkinek! Pontos, perfekt, precíz, korrekt àr, minden a megbeszéltek alapján zajlott.

Balázs Györkös
Sziasztok.Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.Gyorsak,pontosak,segitőkészek.

Erika Tóth
Csak ajanlani tudom! Pontos, preciz megbizhato fiatalemberek! Köszönöm szepen!

Noémi Dömök
Korrekt csapat!Bátran lehet őket keresni!Köszönöm mégegyszer!